Dinçyürek: Yeni yılın tüm hastalara  şifa getirmesini diliyorum

Dinçyürek: Yeni yılın tüm hastalara  şifa getirmesini diliyorum

Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, yeni yıl dolayısıyla Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi ve Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

İlk önce Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisini ziyaret eden Dinçyürek, Onkoloji Servisi tarafından düzenlenen yeni yıl etkinliğine katılarak çocuk hastalar ve yakınları ile bir araya geldi.

Çocuk Onkoloji Merkezi’ndeki çocukların  ve sağlık çalışanlarının yeni yılını kutlayan Bakan Dinçyürek, çocukların yeni yıl dolayısıyla eğlenceli bir gün geçirmesinin ayrı bir moral kaynağı olduğunu, yeni yılın tüm hastalara şifa getirmesini temenni etti.

Çocuk Onkoloji Uzm. Dr. Dilek Bilgen, Onkoloji Pediatrik  Hematoloji Uzmanı Dr. Ayşe Sayılı ve tüm ekibe özverili hizmetleri nedeniyle teşekkür eden Bakan Dinçyürek, aynı zamanda çocuklara hediyeler dağıttı.

Nalbantoğlu Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Özyılkan’ın hazır bulunduğu, Kemal Saraçoğlu Vakfı, Kuzey Kıbrıs Kanser Yardım Derneğinin yer aldığı, bando takımı ve noel babanın olduğu etkinlikte çocuklar  gönüllerince eğlenerek keyifli dakikalar yaşadı.

Daha sonra Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Bakan Dinçyürek, Sorumlu Hekim Dr. Cansel Öztekiner’den merkezle ilgili bilgiler aldı tedavi gören hastaların ve sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı. 

Dinçyürek, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’nin daha fazla kapasitesini artırmanın mümkün olmadığını, toplumdan gelen talepler ve ihtiyacı karşılamak adına, yatak kapasitesini yükseltmek, ilave merkezler yaratmak gerektiğini, gerekli çalışmaları başlattıklarını belirtti.

Bakan Dinçyürek’e ziyaretlerinde Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürü Dr. Cenk Soydan, Özel Kalem Müdürü Mehmetali Hüdaverdi eşlik etti.

Print
Yayınlanma tarihi: Ara 27, 2023,
Haber Kategorisi: HABERLER,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25
"Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Afet ve Acil Durumlarda Eğitimin Önemini Vurguladı"

"Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Afet ve Acil Durumlarda Eğitimin Önemini Vurguladı"

KKTC Sağlık Bakanlığı Himayesinde UMKE Tarafından Sağlık Çalışanlarına Afet ve Acil Durum Eğitimi Başlatıldı.

Devamını oku
262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345