Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, Kuzey Kıbrıs Turkcell heyetini kabul etti

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, Kuzey Kıbrıs Turkcell heyetini kabul etti

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir ve beraberindeki heyeti kabul etti. 

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir ziyarette yeni hükümetin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Küçüközdemir pandemi döneminde Sağlık Bakanlığıyla Güvende Kal başta olmak üzere pek çok projeyi hayata geçirdiklerini aktardı. Küçüközdemir teknolojinin ilerlemesi ve bununla birlikte hayatı kolaylaştıracak uygulamaların gelecekte de devreye alınması için ellerinden geleni yaptıklarını aktararak şunları kaydetti; 
“İletişim hızla gelişiyor. Bizim bu hıza ayak uydurmamız gerekiyor. Adamıza 4.5G’yi getirerek fiber altyapısına yatırımları hızlandırmak istiyoruz. Hükümetimizin desteğiyle adamızı dijital dönüşüm yolunda dünya standartlarına taşıma arzusundayız.”

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli de görüşmede Kuzey Kıbrıs Turkcell’e ve ekibine teşekkür etti. 

Covid-19'un hayatımıza girmesiyle teknolojik altyapının öneminin daha iyi anlaşıldığına değinen Bakan Pilli,  iki kurum arasında yürütülen iş birliğinin bu açıdan çok önemli olduğuna değindi. Pandemi döneminde güzel çalışmalar yapıldığını aktaran Sağlık Bakanı Pilli bundan sonrasında da iş  birliklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi. 

Nezaket ziyaretinde Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Avar, Ali Gürler, Burcu Topal ve Kurumsal Portföy Yöneticisi Osman Nazlı da yer aldı.

Görüşmede, gonuldenbagliyiz.biz dijital sosyal sorumluk platformuyla ilgili bilgiler de aktarıldı. Ardından Murat Küçüközdemir, Bakan Pilli’ye adına yaptıkları bağışın sertifikasını takdim etti.

Print
Yayınlanma tarihi: Nis 9, 2022,
Haber Kategorisi: HABERLER,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25
"Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Afet ve Acil Durumlarda Eğitimin Önemini Vurguladı"

"Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Afet ve Acil Durumlarda Eğitimin Önemini Vurguladı"

KKTC Sağlık Bakanlığı Himayesinde UMKE Tarafından Sağlık Çalışanlarına Afet ve Acil Durum Eğitimi Başlatıldı.

Devamını oku
262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345